Wonen, huis en tuin

Alles voor in en rondom het huis vindt u op deze pagina! De hier weergegeven online shops helpen u graag bij het (ver)bouwen en verder aankleden van uw woning en tuin.

Blokker
Blokker is al sinds 1896 een vertrouwde naam in de winkelstraten van Nederland en is toonaangevend als winkel voor je eigentijdse huishouden.
Blokker biedt producten uit de categorieën Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeer. Daarnaast biedt Blokker altijd vernieuwende en seizoengebonden producten.

Dekbed-discounter
Dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in bedartikelen. Denk hierbij vooral aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens etc. Dekbed-discounter.nl heeft met hun jarenlange e-commerce kennis een gevestigde naam weten te creëren in dekbed Nederland.

Leen Bakker home
Leenbakker.nl betekent mooi wonen voor lage prijzen. Voor de laatste trends en de leukste woonideeën bent je bij Leenbakker.nl aan het juiste adres. Of je nu alleen hun woonkamer fraai willen decoreren, een nieuwe look willen geven aan de slaapkamer of het gehele huis opnieuw inrichten. Het assortiment van Leenbakker.nl is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd en wordt continue uitgebreid met artikelen passende bij de laatste trends.

De VerfzaakDe Verfzaak
De Verfzaak is opgericht in 2011 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste verfzaken in Nederland. In 8 fysieke winkels en op Deverfzaak.nl kunnen consumenten bij specialisten terecht voor advies op het gebied van verf- of behangklus. Het brede assortiment van De Verfzaak bestaat uit producten die behoren tot de bekende verfmerken in Nederland. Doordat de meeste producten op voorraad zijn in het centrale magazijn, kan direct vanuit de voorraad worden geleverd. Hierdoor zijn de levertijden kort en hoeft de consument niet lang te wachten om aan de slag te gaan.