Telecommunicatie

Van nieuwe smartphone tot alles in één pakket (internet, televisie, telefoon, mobiel). Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste online telecom shops.


Belgoedkoper.nl
BelgoedkoperBelgoedkoper.nl vergelijkt alle sim only abonnementen van alle providers die actief zijn op de Nederlandse markt. Door eenvoudig het aantal belminuten, mb’s en sms berichten in te vullen krijgt de consument een geheel onafhankelijk advies en kan deze vele euro’s besparen.


Belsimpel.nl
Belsimpel.nl - de sympathieke webshop uit Groningen!Belsimpel.nl is een online shop waar je terecht kunt voor al je mobiele telefonie zaken.


Ben
BenMet Ben kun je bellen en gebeld worden in 185 landen. Bij Ben hoef je geen nieuwe mobieletelefoon aan te schaffen, maar kun je goedkoper bellen en sms-en met het toestel dat je al hebt. Op deze website zie je hoe dat werkt en wat het kost.


Breedbandwinkel
BreedbandwinkelBreedbandwinkel.nl is officieel partner van de volgende aanbieders KPN, Ziggo, XS4ALL, UPC, Telfort, Tele2, Scarlet, Concepts ICT, T-Mobile, Vodafone, XMS, Lijbrandt, OnsBrabantnet, CanalDigitaal en Hi. Breedbandwinkel.nl biedt een heldere vergelijking tussen alle beschikbare Alles-in-één pakketten, ADSL, VDSL, Glasvezel, Kabel en Mobiel Internet- en Digitale Televisie abonnementen en is daarmee reseller van alle grote providers in Nederland.


KPN
KPN mobielKPN is de meest toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor de zakelijke markt verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. Eenvoud, persoonlijk en vertrouwen zijn de drie kernwaarden van KPN.


Phoneshop
Phoneshop.nlMet twee winkels op top A1 locaties én de online shop is Phoneshop een grote speler op de Nederlandse telecommarkt. Door afspraken met de netwerkaanbieders en fabrikanten kan er een compleet en concurrerend aanbod geboden worden. Tevens heeft Phoneshop zijn eigen technische dienst, die officieel gecertificeerd is om reparaties uit te voeren voor diverse merken.


Ritel.nl
RitelRitel.nl levert alle abonnementen van de providers KPN/Hi, Vodafone, T-mobile en Telfort. Daarbij leveren zij van alle bekende merken de mobiele telefoons, waaronder Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola, LG. Ritel.nl levert niet alleen mobiele telefoons, zo hebben zij vaak aanbiedingen met daarbij veel verschillende gratis producten zoals: Navigatie systemen, Computers, Notebooks, Spelcomputers, Mp3 spelers etc. etc.


Studentmobiel.nl
StudentmobielStudentmobiel.nl is sinds 2000 actief met de verkoop van GSM abonnementen en telefoons via internet. Wij zijn officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken (T-Mobile, Hi, KPN, Telfort, Vodafone, Tele2, hollandsnieuwe en Ben) en staan voor scherpe prijzen, uitstekende service en een heldere, eenvoudige website. Iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom om van onze aanbiedingen gebruik te maken.


Tele2
Tele2 internet, bellen en TVDoor ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Bepaal zelf hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt.


Telfort
Telfort mobielHet nieuwe mobiele abonnement van Telfort. Iedereen gebruikt zijn telefoon anders, net als jij. Bij Telfort vinden we daarom dat je zelf moet kunnen bepalen wat je wel en niet in je abonnement neemt. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en zo bepaal je zelf je voordeel.


Typhone.nl
TyphoneTyphone biedt gratis GSM’s, mobiele telefoon abonnementen, voordelige sim only abonnementen en al het andere dat onder telecommunicatie verstaan wordt.