Hardware en software

Bestewinkelsonline biedt u hier een keuze aan online winkels, gespecialiseerd in het aanbod van hardware en software producten.

Azerty.nl Gaming Gear - Only the Best AzertyAzerty is dé IT Hardware shop voor en door experts in Nederland en België. De missie van Azerty is erop gericht om het beste assortiment tegen de juiste, scherpe, prijs te leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Het IT Hardware assortiment van Azerty bestaat onder andere uit PC’s, Laptops & Tablets, componenten, alles op het gebied van online gaming en zakelijke IT toepassingen.

Medion
Al 25 jaar biedt Medion consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan. Medion is onderdeel van de Lenovo groep. Lenovo is wereldmarkleider op de PC-Markt, (Desktop, tablets, notebooks). De eigen webshop Medion.com is vooral bekend van laptops, desktop PC’s en tablets. Daarnaast vindt de klant op Medion.com ook mobiele telefoons, foto- en videocamera’s, DAB+ radio’s, TV’s, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur en navigatiesystemen.