Elektronica en witgoed

De laatste elektronische snufjes, de nieuwste televisies of de vervanging van uw koelkast of vriezer. Op deze pagina vindt u onze keuze van beste online winkels voor al uw elektronica en witgoed.

Bax-shop.nl
Bax-shop.nl biedt het meest complete assortiment in professioneel licht, geluid, gadgets, beeld/AV en DJ-gear. Naast een compleet productaanbod via de online winkel voorziet Bax-shop ook in de behoefte aan productspecificaties en recensies van gebruikers, foto’s en meningen over bepaalde producten van de Bax-shop.nl productexperts.

Coolblue
Coolblue – alles voor een glimlach. Dit is niet voor niets de slogan van dit bedrijf. Wat je ook zoekt, van krultang tot tablet, of pizzaoven tot Smart TV, bij Coolblue vind je alles en ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bekijk bijvoorbeeld eens het uitgebreide aanbod aan laptops en kies er één die precies bij jou past.

EP: Webshop
EP.nl is een winkelformule van ElectronicPartner waarbij 80 ondernemers zijn aangesloten. Op de webshop EP.nl wordt er een breed assortiment aangeboden met hoogwaardige consumentenelektronica van alle bekende merken. EP staat voor een hoge kwaliteitsstandaard en deskundig advies. EP onderscheidt zich door persoonlijke service en contact. Bovendien beschikt EP over een uitstekende bezorg- en installatieservice.

Voordelig witgoed bestellenVoor al uw huishoudelijke apparaten
Voordeligwitgoed.nl biedt schillende soorten witgoed aan voor zeer voordelige prijzen! Het aanbod keukenapparatuur bestaat o.a. uit: afzuigkappen, koelkasten, magnetrons en vriezers. Voordeligwitgoed.nl heeft een eigen bezorgservice, scherpe prijzen en biedt een volledige garantie. Er zijn verschillende A-merken in deaanbieding zoals : Bosch, AEG, Zanussi, Baumatic en Siemens. Maar ook minder bekende merken kunt die hier zeker niet voor onder doen: Fagor, Smeg en Teka. Dus voor een groot aanbod wasmachines, wasdrogers, friteuses, stofzuigers en koffiezetapparaten gaan klanten naar Voordeligwitgoed.nl