Domeinnaam en hosting

Wilt u een domeinnaam registreren, bijvoorbeeld uw eigen naam of die van uw bedrijf? Of wilt u misschien wel direct met een eigen website beginnen?
Bij onderstaande hosting bedrijven kunt u dit alles eenvoudig en snel regelen.

Neostrada
Nu al een .NL domeinnaam vanaf €1,95. Alleen bij Neostrada.nl
Neostrada.nl is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95. Neostrada.nl groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.

Registreer nu een .nl-domeinnaam voor € 1,-Yourhosting.nl
Yourhosting is in tien jaar gegroeid tot de grootste shared webhosting provider van Nederland. De helpdesk- en sales afdeling bestaan uit gemotiveerde en professionele medewerkers die gedurende de hele week per e-mail en via de telefoon, antwoord geven op (support)vragen van klanten. Ook ’s avonds en op zaterdag is Yourhosting telefonisch en per e-mail bereikbaar. Alle websites worden gehost op “state of the art” apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het groene Equinix datacenter te Amsterdam.