Warenhuizen

Warenhuizen bieden een breed assortiment van uiteenlopende producten met als voordeel dat er slechts een winkel hoeft te worden bezocht om voor meerdere artikelen te kunnen slagen. Ook op internet zijn deze warenhuizen beschikbaar. Hieronder zijn enkele door ons geselecteerde winkels opgenomen.


Ali Express
Vind alles wat je zoekt, maar dan een stuk goedkoper. Het aanbod bij Ali Express is erg gevarieerd; Elektronica, Fashion, Speelgoed, Sieraden en veel meer.
Ali Express, onderdeel van de Alibaba groep uit China is de laatste jaren enorm gegroeid en één van de grootste E-commerce bedrijven.


Alternate – online bestellen
Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed.


HEMA – Aanbiedingen
Het HEMA warenhuis is voor iedereen herkenbaar, typisch Hollandse winkel. Het uitgebreide assortiment en de lage prijzen maken het één van onze favoriete (web)winkels.


OutletToday.nl
De webwinkel Outlettoday verkoopt alles uit voorraad verkocht en voor een superscherpe prijs. Het aanbod is erg breed en de aangeboden producten variëren van een handdoek tot een doucheset en van een tafel openhaard tot een strijkbout of webcam. Alle producten zijn nieuw en met garantie, ook producten retourneren gaat probleemloos. Tevens is de klantenservice op werkdagen tussen 9 en 1700 uur te bereiken, zodat alle vragen over produkten, garantie en/of retournummers snel beantwoord kunnen worden.