Gaming

Gaming is niet meer weg te denken uit deze tijd. Of het nou spellen op een Wii, een X-Box, een Playstation of een gewone PC betreft, bijna iedereen heeft wel een game computer in huis. Om u te helpen zoeken naar de leukste en spannendste spellen bieden wij u hieronder een aantal online game stores. Ga er lekker voor zitten en zoek een nieuw spel voor uren spelplezier!

CardpileCardpile
Cardpile.nl, waar spellen to leven komen! Cardpile heeft een webshop vol goedlopende Engelse bordspellen. Honderden zeer goede spellen tegen aantrekkelijke prijzen.NedgameNedgame
Nedgame is een online gameshop met een groot assortiment games en accessoires. Alles wordt snel uit voorraad geleverd, naast nieuwe games en accessoires onderscheiden zij zich ook door de verkoop van import en gebruikte games.

Speel Tournament games op Zigiz!Zigiz
Online games zijn wereldwijd zeer populair! Zigiz.com is een succesvol casual games platform, gericht op Europa. Je vindt er bekende top spellen als Solitaire (patience), Mahjong en Bubble Up, maar ook originele concepten uit eigen keuken als Rabbit Race, Sevens en 2 Step. Er zijn zowel Single als Multiplayer spellen.
Bij Zigiz kan je zo vaak spelen als je wil. Je kan gratis ‘For Fun’ spelen, of je speelt ‘for Real’ waarbij je met gekochte credits voor echte geldprijzen speelt. Daarnaast kan je ook Tournament en Jackpot spellen spelen, waarbij je direct tegen andere speelt en de winnaar de prijzenpot wint.